manliga sångare..

Ja, det här är ett fenomen jag alltid funderat lite extra på. Ta i princip vilken manlig sångare som helst. Har du valt? Vem valde du? (Valde du Gerard Way ber jag dig byta, för han förstör min teori.) Sök nu upp ett liveklipp med den sångaren du valde och granska noga var din utvalde placerar sin hand. (Den som inte håller i mikrofonen, såklart.)
Ibland måste man kolla fler klipp än ett, men notera att hans hand minst en gång kommer i kontakt med hans skrev. Jag tror att precis alla manliga sångare gör detta. Medvetet eller inte vet jag inte, men visst gör dom det!
Det var det jag menade med att Gerard förstör min teori, eftersom han gör detta med mening, drar det stegat längre och masturberar. Det finns säker fler sångare som masturberar (Billie Joe Armstrong i Green Day till exempel) och tar på sig själv övertydligt med mening (Till Lindemann i Rammstein är yttligare ett bra exempel).
Men vad jag vill förmedla är att i princip alla manliga sångare tar sig i skrevet minst en gång (ofta betydligt fler) per livekoncert.

Jag menar, till och med Bill Kaulitz gör det och vi vet alla hur asexuell han är! Pojken har ju inte haft ett förhållande sedan han var fjorton. Dags att satsa på någon nu, men nyligen fyllda 21 år, Bill?!

Nej, nu tappade jag tråden igen, det är skamligt gjort!
Fast jag har i och för sig sagt allt jag ville säga, men jag känner att det är för kort, så jag pratar vidare om Gerard och fenomenet "Geegasms".

Geegasm är då en ihopsättning av Gerard Way i My Chemical Romances smeknamn "Gee" och ordet "orgasm". Geegasm är alltså en "Gerard orgasm".
Dessa Geegasms är vanligt förkommande under livekoncerter, och de kommer i tre varianter.

De första två påminner mycket om varandra. Det är då bandet byter instrument, scenkläder, dricker, stämmer om eller vad som tänkas kan och Gerard känner att han vill underhålla publiken lite. Det är vid dom tillfällena han ställer sig längst fram på scenen och aningen retfullt, upphetsat och överdrivet långsamt smyger handen från bröstkorgen och ner i byxorna, under ljudliga stön.
Det händer även att han kläcker ur sig olämpliga saker som "Mom, this is the closest you'll ever get to me, and I know you're out there, so I'm just gonna stay right here!" samtidigt som rösten dryper av upphetsning och tillslut blir återkommande avbruten av utdragna stön. Mycket olämpligt.
Den andra är något Gerard kallar "bases". Då lär han publiken "first base", "second base" och "third base", hela tiden med mycket överdrivet teaterspel. Första basen är vid ansiktet, andra basen är bröstkorgen (mer övertydligt är att säga bröstvårtorna) och den tredje och mest upphetsande (uppenbara..?) basen är mellan benen.
Den tredje varianten är "the sound of getting fucked" som Gerard själv fyndigt nog kallar det. Sedan börjar han stöna högre och högre innan han skriker, väldigt klimax-aktigt. Görs oftast innan låten "Mama" eller "You Know What They Do To Guys Like Us In Prison".

Nu när jag ändå är så mycket inne på My Chemical Romance kan jag lika gärna skriva en liten notis om Frerard också.

Vad är det som gör att alla fangirls i princip kommer såfort Frerard nämns?
Frerard är en ihopsättning av "Frank" och "Gerard" och har kommit att bli deras parnamn.
Pojkarna är ju nämligen på varandra hela tiden på scen. Dom kysser varandra, dom tar på varandra, dom slickar på varandra och som tar på varandra igen.
Okej, det är två otroligt snygga killar som hånglar med varandra? Vill ni se det rekomenderar jag er att kolla på bögporrfilm eller på in på www.gaytube.com.
Vad är det som är så speciellt när Frank och Gerard blir så intima det går utan att ta av sig kläderna?
Är det för att dom är delar av My Chemical Romance, eller är det att dom är 15 år äldre, gifta och har barn som gör att det blir förbjuden frukt, tabubelagt? Man får inte tända på det, likväl gör man det. Kanske till och med lite mer än man hade gjort om dom varit två helt okända pojkar, ogifta och homosexuella..
Bara tanken på att två heterosexuella killar har sex bakom scenen är ju så otroligt triggande att det inte är sant.
Lika triggande som tanken på incest. Tänk er Gerard ha sex med sin lillebror Mikey, My Chemical Romances bassist. Det är sjukt triggande.
Eller Tom och Bill Kaulitz, tvillingarna från Tokio Hotel.

ALLTSÅ HALLÅ VÄRLDEN, DET ÄR BARA VIDRIGT! Nej, nu tänker jag sluta, bara för att det blev så störande det här nu..

Nu har ni lärt er lite om Gerard och hans påfund i alla fall. Var det till någon nytta?
Och förresten, lämna gärna en kommentar och videolänk till vilken manlig sångare ni valde, det intresserar mig att veta vad ni lyssnar på!Shit is easy, peasy pumpkin-peasy. Pumpkin pie, mother fucker.

//Grammatikhoran.

Kommentarer
Postat av: Den Onda

Weeiii, jag dog :DGeegasms , mycket smart C:

2010-09-06 @ 20:09:51
Postat av: Mrs Ernst.

Justin Bieber tar på sig själv när han sjunger...

2010-11-06 @ 13:45:59
URL: http://mrsernst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0