bildbomb!

Hejsvejs! Ja, nu är det så att det här kommer bli ett till inlägg där jag ber om ursäkt. Så, här kommer det. Förlåt för den här enorma bristen på inlägg, men jag har som sagt ingen inspiration. Jag vet inte vad jag ska skriva om, så ge mig gärna tips, det uppskattas. Så, här kommer en resume av vad som hänt sedan jag skrev sist.

Så, jag gör en sneaky hint och lägger upp massor av bilder! Det är väl smart, speciellt med tanke på att jag fotar otroligt mycket! Jag redigerar mina bilder själv också, men det är sällan jag gör mer än bara ökar kontrasten.
 


En gammal lada i Ronehamn. Personligen älskar jag att fota i mulet väder, det blir en häftig effekt på bilderna.


En faktiskt helt oredigerad bild från min sida, men jag vill visa principen med mulet väder.Den här bilden är faktiskt fotad i dagsljus, men med lite redigering får man lätt kvällsljuseffekten. 


Också en ganska häftig effekt. Jag har gjort asfalten brunare, för en bättre kontrast.


Bilden föreställer mjölk som hälls i en kopp the.


Spåret på den här bilden har fått en äldre ton, lite rödgulare.


Ett maskätet löv blir ett tacksamt foto-objekt.


Jag fotar inte bara saker dock! Här kommer ett mindre urval av mina människobilder.

Men det jag fotar mest är nog djur. Så, jag slänger väl upp fyra av mina bästa djurbilder också!

SÅDÄR! Nu orkar jag allvarligt talat inte mer, men jag lovar att jag kommer bli bättre på att lägga upp bilder i bloggen. Allt är egenfotat och du har ingen anledning att kopiera mina bilder utan mitt tillstånd. Ber du om lov snällt kan jag tänka på saken, men annars får du inte spara. Inte ens för privatbruk.

PUSSAR!

var är världen påväg?!

Måste bara dela med mig av en händelse. Jag och en kompis var på McDonalds och var tvungna att sitta ute på grund av att jag hade hund med mig.
Men i alla fall, till saken.
När vi sitter där ute på Liljeholmstorget och äter kommer det två små tjejer som sätter sig i andra änden på samma kupolformade bänkgrejs. Och totalt random halar den ena av de två flickorna upp ett cigarettpaket och tänder sig en cigg. Alltså seriöst, dom kan ha varit max tretton år! Var är världen på väg, allvarligt talat? Jag blev så ställd och frågade min kompis. Ingen av oss har svaret på den frågan, så jag lär fortsätta grubbla.

13 år och rökare. Det är över min förståelse. Det är varken coolt eller "sexigt" att röka. Man dör i förtid, blir ful i käften och i hyn. Till vilket pris? Att slösa 50 kr en-två gånger i veckan på giftiga pinnar.
Ät svamp istället! Det är i alla fall gratis.

Well, nu har jag fått ur mig vad jag ville.


Slap yourself.

men hajl hittlär mf's!

Nej, jag menar såklart inget seriöst med bloggnamnet. Jag bara kände för det.


Jag vill inte vara själv, alls, så vet ni vad jag gör? Jag sitter och lyssnar på ett spår på spotify där Gerard, Frank, Ray och Mikey från My Chemical Romance sitter och pratar i 39 minuter och 28 sekunder om alla låtar i ordning från Black Parade.
http://open.spoti...1bsFfGZOxd

Hur fangirl får man bli? Seriöst alltså..

Äh, cheer up ffs! Fangirl much, vem bryr sig?

Det är ju inte så man gråter åt Westli-.. Okej, jag gör det också, men jag svär, jag är inget FAN av Westlife.
Shane är grymt snygg, Mark har världens bästa röst, Nicky är helknasig och Kian har rosa porrkalsonger. Jag älskar dom! Men så fangirl är jag inte.
Vad man kan kalla mig fangirl av är ju sååå Rammstein. Det finns inget jag älskar mer än Rammstein!
*nynna för sig själv* Kians ceriserosa porrkalsonger..

Hejsvej, jag älskar Till Lindemann, Gerard Way är min livscoach, jag ska gifta mig med Frank Iero och Tom Kaulitz är min porrkung, Hayley Williams är galet snygg, Barack Obama är USA's president, jag är 17 år och går igång på gamla, håriga, enorma biffar till tyskar och tycker allmänt om smärta, blod och våldsamheter.


Jag är helt psykad, jag vet, men vad ska man göra åt saken?

Jag tror att det är Frank's fel. Alltså, han har ju mer eller mindre (mer) ADHD och han är så fruktansvärt cool att alla människor bara måste se upp till honom!

Nej, nu ska jag lyssna på My Chem snacka låtar igen, jag är beroende av den.


Let me listen to 'Disenchanted' Gerard, please?!

RSS 2.0