jag är så, så, SÅ ledsen!

Jag ber verkligen om ursäkt över lack på inlägg, men alltså, inget blir som jag vill. Jag är inte riktigt på rätt spår just nu. Jag ber i alla fall mångfaldigt om ursäkt och lovar er att så fort jag kommer på rätt köl igen så kommer det nya inlägg!


Lysena på

, Grammatikhoran!

oj jävlar! nu svor jag också..

Oh Gandalf vad länge det gått nu sedan jag skrev, men jag har helt enkelt inte haft varken tid eller ork. Jag har fortfarande ingen riktig ork, har varit sjuk hela dagen idag. Eller snarare, jag har sovit hela dagen. Nu sitter jag och svettas floder på grund av feber. Inte trevligt alls!
Såå, tyvärr får ni klara er med denna korta uppdatering. Jag vet, jag är riktigt elak, men tyvärr får det bli så idag. Men så fort jag känner mig minsta lilla frisk igen ska jag skriva det där inlägget jag lovade er!

Jo, jag vill bara lägga till att jag längtar så enormt mycket efter hösten. Sprakande, varma färger. Ge mig nu!
Sjuka, längtande hälsningar

, Grammatikhoran.


typiskt blogginlägg.

Ja, tyvärr, nu ska jag skriva ett typiskt blogginlägg, sådana man läser i alla bloggar som går att hitta.

Idag har jag jobbat i svinhuset. (Jag känner hur mina Jacob-muskler bara sväller!)
Det är alltid lika roligt att jobba i svinhuset, okej, nästan i alla fall. Idag har det i alla fall gått som smort, och jag har fått otroligt mycket gjort. Känns otroligt pepp att komma igång efter en veckas bråk med kompisar och mindre depressioner. Men nu är jag på rätt spår igen.
Tyvärr tror jag att jag måste vara i maskinhallen imorgon och på fredag, men jag tänker fortfarande inte köra någonting! Gah!

Vet ni vad jag ska göra på torsdag förresten?!
Jag ska gå upp halv sex för att vara på Skansen kvart i åtta! Jag, Angelica (rappikafti.blogg.se), Frida, Linda och Therese ska ta emot och guida skolklasser, 6-10 år eller något i den stilen. Det kommer bli super tror jag. Slutar vi tidigt tror jag vi går på Aquaria också, kanske.

Nej, nu måste jag snart gå, jag börjar om en kvart igen, och avstånden på skolan är ju fruktansvärda!
Men innan jag går tänkte jag bara säga att jag ska skaffa dreads snart!

Los Catos har fixat det och vi ska mötas upp någon dag så får hon sätta in dessa på mig. Det kommer bli grymt tror jag!
Och så har jag även börjat planera lite seriösare på tatueringsfronten. Jag ska tatuera mig, jag behöver bara hitta ett bra motiv. Men det fixar jag nog, helt körd är jag inte, bara otroligt lat!

Menmen, det är på väg ett inlägg till, fast än så länge finns det bara i min hjärna. Det kommer i kväll någon gång men vad det ska handla om får ni se då!


Nu har ni fått se den ocensurerade, vardagliga versionen av Grammatikhoran.

Kramar!

manliga sångare..

Ja, det här är ett fenomen jag alltid funderat lite extra på. Ta i princip vilken manlig sångare som helst. Har du valt? Vem valde du? (Valde du Gerard Way ber jag dig byta, för han förstör min teori.) Sök nu upp ett liveklipp med den sångaren du valde och granska noga var din utvalde placerar sin hand. (Den som inte håller i mikrofonen, såklart.)
Ibland måste man kolla fler klipp än ett, men notera att hans hand minst en gång kommer i kontakt med hans skrev. Jag tror att precis alla manliga sångare gör detta. Medvetet eller inte vet jag inte, men visst gör dom det!
Det var det jag menade med att Gerard förstör min teori, eftersom han gör detta med mening, drar det stegat längre och masturberar. Det finns säker fler sångare som masturberar (Billie Joe Armstrong i Green Day till exempel) och tar på sig själv övertydligt med mening (Till Lindemann i Rammstein är yttligare ett bra exempel).
Men vad jag vill förmedla är att i princip alla manliga sångare tar sig i skrevet minst en gång (ofta betydligt fler) per livekoncert.

Jag menar, till och med Bill Kaulitz gör det och vi vet alla hur asexuell han är! Pojken har ju inte haft ett förhållande sedan han var fjorton. Dags att satsa på någon nu, men nyligen fyllda 21 år, Bill?!

Nej, nu tappade jag tråden igen, det är skamligt gjort!
Fast jag har i och för sig sagt allt jag ville säga, men jag känner att det är för kort, så jag pratar vidare om Gerard och fenomenet "Geegasms".

Geegasm är då en ihopsättning av Gerard Way i My Chemical Romances smeknamn "Gee" och ordet "orgasm". Geegasm är alltså en "Gerard orgasm".
Dessa Geegasms är vanligt förkommande under livekoncerter, och de kommer i tre varianter.

De första två påminner mycket om varandra. Det är då bandet byter instrument, scenkläder, dricker, stämmer om eller vad som tänkas kan och Gerard känner att han vill underhålla publiken lite. Det är vid dom tillfällena han ställer sig längst fram på scenen och aningen retfullt, upphetsat och överdrivet långsamt smyger handen från bröstkorgen och ner i byxorna, under ljudliga stön.
Det händer även att han kläcker ur sig olämpliga saker som "Mom, this is the closest you'll ever get to me, and I know you're out there, so I'm just gonna stay right here!" samtidigt som rösten dryper av upphetsning och tillslut blir återkommande avbruten av utdragna stön. Mycket olämpligt.
Den andra är något Gerard kallar "bases". Då lär han publiken "first base", "second base" och "third base", hela tiden med mycket överdrivet teaterspel. Första basen är vid ansiktet, andra basen är bröstkorgen (mer övertydligt är att säga bröstvårtorna) och den tredje och mest upphetsande (uppenbara..?) basen är mellan benen.
Den tredje varianten är "the sound of getting fucked" som Gerard själv fyndigt nog kallar det. Sedan börjar han stöna högre och högre innan han skriker, väldigt klimax-aktigt. Görs oftast innan låten "Mama" eller "You Know What They Do To Guys Like Us In Prison".

Nu när jag ändå är så mycket inne på My Chemical Romance kan jag lika gärna skriva en liten notis om Frerard också.

Vad är det som gör att alla fangirls i princip kommer såfort Frerard nämns?
Frerard är en ihopsättning av "Frank" och "Gerard" och har kommit att bli deras parnamn.
Pojkarna är ju nämligen på varandra hela tiden på scen. Dom kysser varandra, dom tar på varandra, dom slickar på varandra och som tar på varandra igen.
Okej, det är två otroligt snygga killar som hånglar med varandra? Vill ni se det rekomenderar jag er att kolla på bögporrfilm eller på in på www.gaytube.com.
Vad är det som är så speciellt när Frank och Gerard blir så intima det går utan att ta av sig kläderna?
Är det för att dom är delar av My Chemical Romance, eller är det att dom är 15 år äldre, gifta och har barn som gör att det blir förbjuden frukt, tabubelagt? Man får inte tända på det, likväl gör man det. Kanske till och med lite mer än man hade gjort om dom varit två helt okända pojkar, ogifta och homosexuella..
Bara tanken på att två heterosexuella killar har sex bakom scenen är ju så otroligt triggande att det inte är sant.
Lika triggande som tanken på incest. Tänk er Gerard ha sex med sin lillebror Mikey, My Chemical Romances bassist. Det är sjukt triggande.
Eller Tom och Bill Kaulitz, tvillingarna från Tokio Hotel.

ALLTSÅ HALLÅ VÄRLDEN, DET ÄR BARA VIDRIGT! Nej, nu tänker jag sluta, bara för att det blev så störande det här nu..

Nu har ni lärt er lite om Gerard och hans påfund i alla fall. Var det till någon nytta?
Och förresten, lämna gärna en kommentar och videolänk till vilken manlig sångare ni valde, det intresserar mig att veta vad ni lyssnar på!Shit is easy, peasy pumpkin-peasy. Pumpkin pie, mother fucker.

//Grammatikhoran.

snabbisar ftw

Hejsan, alla där ute! (Två personer, eller något..)

Idag blir det ett riktigt snabbinlägg från min sida, för jag ska precis åka.

Men ni vet när man måste sova för man ska upp så sjukt tidigt dagen efter så det är sanslöst, och man absolut inte lyckas med sitt uppdrag? Well det hände mig i natt. Jag skulle upp vid kvart över fem och gick och la mig vid kanske tolv någon gång. Alldeles för sent, jag vet, men vad ska man göra?
Men tror ni jag kunde somna? Nej, precis. Jag var inte ens trött! Så när jag väl börjar bli trött, efter minst två timmars vridande och vändande så kryper en tvestjärt på mig.
Jag har en sådan fobi för just tvestjärtar att det är löjligt.

Fy fan. Jag somnade kvart i fyra.Nu måste jag springa.


Varma hälsningar Grammatikhoran!

första inlägget tillägnas.....

...... Adina!


Adina är en rödhårig sak som bor någonstans i centrala Gävle. Hon äger en bit av mitt hjärta och det kommer hon alltid att göra.

Lite possitiviteter (ett fint påhittat ord av mig) om Adina!
Hon är rödhårig, vilket är den finaste hårfärgen som finns, enligt mig.
Hon skriver så otroligt inlevelsefullt, intressant och underbart att det nästan är overkligt.
Hon har till mångas lycka en blogg! http://mrsernst.blogg.se/
Hon är en otrolig människa som alltid får mig på bra humör. Jag önskar bara att vi kunde träffas lite oftare!
Listan kan fortsätta i evigheter, men jag stoppar här. Resten av Adinas underbara egenskaper får ni faktiskt hitta själva! Så checka hennes blogg och kommentera den!

Till Adina: Du är fortfarande en människa jag älskar, ser upp till och avgudar!


Det andra jag skulle ta upp i denna, fortfarande fruktansvärt opersonliga, blogg var jordnötssmör.

Alltså allvarligt talat nu, vem gillar inte jordnötssmör? Det måste vara det godaste som finns!
Jag är så beroende av jordnötssmör att jag måste ha det hemma hela tiden. Tar det slut får jag spel, tuppjuck, hyperryck och någon form av aggressionsstörning.
Det är sant! På mindre än fyra dagar har jag ätit nästan ett kilo (!!) jordnötssmör! Fortsätter jag såhär kommer jag bli fet.
Fast jag använder mig ganska mycket av kroppsstyrka på skolan i och med att jag går naturbruk, så alla onödiga fetter, kolhydrater och proteiner och vad som kan tänkas finnas i jordnötssmör tas upp av min ständigt växande muskelmassa.
Åh, Gandalf, jag känner mig som Jacob Black, (Ni vet den mörkhyande, halvnakna biffen i Twilight?) nu när jag skrev "ständigt växande muskelmassa". För nu låter det som att jag är två meter lång och väger hundra kilo och att mina muskler växer utan att jag gör något som helst för att bygga muskler, men jag kan garantera er att så är inte fallet!
Jag är knappt en och sextio lång och väger ca 45kg.
Så där rök eran mentala bild om en Jacob Black-brud.

Fast nu tappade jag tråden, med att börja skriva om Jacob när det var jordnötssmör jag skrev om!
I alla fall..
Jag borde göra något åt mitt jordnötssmörsätande. Liksom, jag kan inte äta ett kilo jordnötssmör i veckan, det är säkert cancerframkallande och grejer. Okej, kanske inte, men.. Diabetes och fettma i alla fall.
Nej, jag måste sluta!
Säger hon och stoppar in yttligare en sked jordnötssmör i munnen och mosar det i gommen.


Okej, jag börjar gå lite över styr här..//Grammatikhoran.

RSS 2.0